U bent hier: Home » Team » Zorgteam

Zorg- en SES-leerkrachten

 


Ushi Mertens:  
Zorg kleuters en L1


Elke Van den Bergh:
Zorg L2, L3, L4, L5 en L6

 

Sabrina Goossens:
Anderstalige nieuwkomers 

   

Onze leerlingen zijn hier in 't Venneke in goede handen. Ieder kind heeft andere noden bij iedere les. Hier proberen we als team zo goed mogelijk op in te spelen. Gaat het even stroef? Komt er nieuwe of moeilijke leerstof aan? Heeft uw kind nood aan dat extra duwtje? Geen nood!

Op vaste momenten komen er extra juffen langs, zodat ieder kind op zijn niveau geholpen kan worden.Soms gaan enkele leerlingen mee met hen, zodat ze in een kleiner groepje aan de leerstof kunnen werken.

 

Tekstje van juf Elke

Dag lieve jongens en meisjes!

Als juf Elke maak ik deel uit van het zorgteam van de lagere school. Dat wil zeggen dat jullie met grote en kleine zorgjes naar mij mogen komen. ALTIJD en voor van alles en nog wat !

Ieder van jullie is wel ergens heel goed in. Maar niet iedereen voelt zich een rekentalent. En vooral daarvoor kunnen jullie op mij rekenen en moeten jullie aan mijn mouw trekken als jou iets niet goed lukt. Doen hé! Oefenen helpt écht, hoor…

Ik hou vooral van lachende gezichtjes. Dus ik hoop dat iedereen zich goed voelt op school!

Het is heel fijn om te zien dat jullie meestal mooi samenspelen. Natuurlijk loopt dat soms al wel eens mis. Ook daarvoor mogen jullie bij ons aan de alarmbel trekken. We proberen het dan samen op te lossen!
… want … pesten is stom, mega debiel … Samen is veel leuker dan alleen, hier is er een plaats voor iedereen …

 

Tekstje van juf Sabrina

If your plan is for 1 year, plant rice.
If your plan is for 10 years, plant trees.
If your plan is for 100 years, educate children.
(Confucius)