U bent hier: Home » Participatie

Participatie

CLB

Een CLB of centrum voor leerlingenbegeleiding is een multidisciplinaire dienst waarop leerlingen, ouders en scholen een beroep kunnen doen. Wij bieden informatie, hulp en begeleiding vanuit een onafhankelijke positie, met beroepsgeheim en volledig gratis.

Lees meer >


Lunch met de directeur

Ieder jaar wordt er per klas een vertegenwoordiger gekozen. Zij zijn verantwoordelijk voor het verzamelen van de opmerkingen of toffe ideeën van hun klasgroep. Tijdens de lunch met de directeur knabbelen zij samen hun boterhammetjes op met mevrouw Sas én krijgen ze de kans om verslag te geven. Samen zoeken ze naar oplossingen en proberen ze de school telkens weer een beetje beter te maken voor iedereen!
 

Schoolraad

Wil je weten wie er in de schoolraad zit en wat hun bevoegdheden zijn.
Of wil u graag deel uit maken van onze schoolraad...?

Lees meer >
 

Oudervereniging

Wie voelt zich geroepen om af en toe een helpende hand te bieden, ideeën te opperen voor een schoolfeest, ... ?
Wat zou het fijn zijn om ook met een groep ouders op regelmatige basis eens samen te zitten en te praten over het hoe, wat, waar en wanneer i.v.m. schoolse activiteiten.
Bij deze doen we een oproep: laat van je horen! U kan terecht bij de directeur, het secretariaat of via de juffen!
 

VGO

De vereniging 'Vrienden van het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap' steunt en promoot reeds meer dan 15 jaar het Gemeenschapsonderwijs in onze gemeente.
In de loop van het schooljaar 2014-2015 hebben zij bijvoorbeeld meer dan 7500euro steun gegeven aan tal van projecten binnen het Willebroeks Gemeenschapsonderwijs.
Zo trachten zij bij te dragen tot optimale scholings- en ontwikkelingskansen van onze jeugd.
Zij kunnen dit echter niet alleen!
U kan lid worden voor een kleine bijdrage en deze vereniging (en dus ook de scholen) steunen.