U bent hier: Home » Nieuws

Nieuws Basisschool 't Venneke

  • PERSBERICHT: GO! basisschool ‘t Venneke werd een heuse jungle Op zaterdag 4 mei organiseerde GO! basisschool ’t Venneke in Willebroek haar jaarlijks schoolfeest. Dit jaar stonden alle klasoptredens in het teken van het oerwoud, de jungle. Omwille van de slechte weersvoorspellingen, verwelkomde de s...Lees meer »

  • Schoolfeest       Op zaterdag 4 mei veranderde onze school in een echte jungle... Overal zag je mooie natuur en prachtige dieren verschijnen. De junglesfeer werd verdergezet in de turnzaal door onze dansjes en toneelact....Lees meer »

  • PERSBERICHT: Gemeentelijke basisschool Niel wordt deel van GO! scholengroep Rivierenland Op donderdag 25 april kregen zowel de syndicale partners, de personeelsleden van GBS Niel als de ouderraad toelichting over de overname van GBS Niel door GO! scholengroep Rivierenland. En dit onder voorbehoud van de goedkeuring hiervan door de raa...Lees meer »

  • Tijdelijke aanstelling van doorlopende duur - TA -TADD - 2019-2020 Oproep tot de kandidaten die een beroep wensen te doen op het recht op een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur. Stuur voor 15 juni het standaardformulier 'Aanvraag tot het verkrijgen van het recht op een tijdelijke aanstelling van ...Lees meer »

  • Rommelmarkt! L4 organiseert weer een ROMMELMARKT.  De vorige edities waren een succes! Toen kochten we de ludobaskets en het verspringveld. Hoe meer spulletjes we verzamelen, hoe meer winst we maken... Zo kunnen we onze speelplaats wee...Lees meer »

  • Tevredenheidonderzoek ouders Nu het schooljaar ten einde loopt, wil het team van GO! scholengroep Rivierenland graag de mening kennen van alle ouders over de schoolwerking. Daarom organiseert de scholengroep in alle scholen een tevredenheidonderzoek . Binnen GO! Scholengr...Lees meer »