U bent hier: Home » Nieuws

Nieuws Basisschool 't Venneke

  • Selectieprocedure directeur GO! basisschool Tovertuin De scholengroep wenst over te gaan tot de toelating tot de proeftijd van een directeur op uiterlijk 1 juli. Kandidaten dienen geldig te kandideren bij de scholengroep. Binnen de vastgelegde termijn en in overeenstemming met de wijze waarop d...Lees meer »

  • L5 en L6 op avontuur! (03/05) Plezier: check! Avontuur: check! Durf: check! Prachtig weer: check!   De leerlingen van L5 en L6 worden volop uitgedaagd in Durbuy. Zijn ze moedig genoeg om dat hoogteparcours te voltooien? Durven ze di...Lees meer »

  • Mei = veel vakantie!    We herinneren jullie even aan alle extra verlofdagen    tijdens de maand mei...    * Maandag 30 april en dinsdag 1 mei (Dag van de arbeid)    * Woensdag 9 mei (Pedagogische studiedag) &nb...Lees meer »

  • Proficiat aan alle lopers! Op zaterdag 21/04 was het stratenloop! Het zonnetje maakte het onze lopers niet zo makkelijk... 't Venneke werd goed vertegenwoordigd. We hadden namelijk 3 podiumplaatsen... * Mohammed (3A) * Adam (5A) * Remko (6A) Goed gedaan,...Lees meer »

  • Gevaarlijke verkeerssituatie rondom de school! (18/04) Momenteel zijn er werken in de Guido Gezellestraat. Daardoor is onze ingang in de Vennestraat moeilijk bereikbaar. Als je normaal door deze straat wandelt, raden we aan even een andere route en/of poort af te spreken met je ouders. He...Lees meer »

  • Leervisie ZaLM! Maak kennis met de leervisie van GO! scholengroep Rivierenland ZaLM!

  • Bijna paasvakantie... (28/03) Vanaf zaterdag 31 maart mogen we weer allen genieten van de vakantie. Zelfs 2 weken lang!   En misschien komt de paashaas wel langs...  #Spannend

  • Tijdelijke aanstelling van doorlopende duur / TA TADD Oproep tot de kandidaten die een beroep wensen te doen op het recht op een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur. Stuur voor 15 juni het standaardformulier 'Aanvraag tot het verkrijgen van het recht op een tijdelijke aanstelling van ...Lees meer »

  • Personeelsbeweging 1 juni - 1 juli - 1 oktober 2018 Lijst met vacant verklaarde betrekkingen In toepassing van artikel 28 van het DRP publiceren wij onze lijst met vacant verklaarde betrekkingen (wervingsambten), samen met een oproep tot de kandidaten. De vacantverklaring gebeurt op basis van d...Lees meer »

  • Oudercontacten lagere school (21/03) Met de ouders van de leerlingen van de lagere school zullen we volgende week de huidige resultaten bespreken.  Kijk goed op welk tijdstip we jou verwachten... Het zou fijn zijn dat jullie allen op tijd komen, zodat we de tijdst...Lees meer »

Bekijk oudere berichten