U bent hier: Home » Nieuws

Nieuws Basisschool 't Venneke

  • De laatste loodjes... Nog even... en het is ZOMERVAKANTIE! Wat vloog dit schooljaar voorbij! Vind je ook niet? Op vrijdag 29/06/2018 nemen we afscheid van elkaar... Niet voor lang, natuurlijk... In september zien we je weer terug! Nog belangrijk v...Lees meer »

  • Selectieprocedure adjunct-directeur GO! atheneum Boom De scholengroep wenst over te gaan tot de toelating tot de proeftijd van een adjunct-directeur op uiterlijk 1 september 2018. Kandidaten dienen geldig te kandideren bij de scholengroep. Binnen de vastgelegde termijn en in overeenstemming met...Lees meer »

  • Vacature: ondersteuner BaO en SO NOA 5 / Impuls GO! scholengroep Rivierenland - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland in Bornem zoekt een ondersteuner BaO en SO NOA 5 / Impuls U vindt hier de vacature. 

  • Het was een fantas(ie)tisch schoolfeest! Bedankt aan... * alle ouders, vrienden, familie,... om langs te komen! * alle leerlingen om het beste van hen te laten zien tijdens de acts! * de helpers die mee zorgden voor een goed verloop! * de zon die onze feestdag n...Lees meer »

  • L5 en L6 op avontuur! (03/05) Plezier: check! Avontuur: check! Durf: check! Prachtig weer: check!   De leerlingen van L5 en L6 worden volop uitgedaagd in Durbuy. Zijn ze moedig genoeg om dat hoogteparcours te voltooien? Durven ze di...Lees meer »

  • Leervisie ZaLM! Maak kennis met de leervisie van GO! scholengroep Rivierenland ZaLM!

  • Tijdelijke aanstelling van doorlopende duur / TA TADD Oproep tot de kandidaten die een beroep wensen te doen op het recht op een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur. Stuur voor 15 juni het standaardformulier 'Aanvraag tot het verkrijgen van het recht op een tijdelijke aanstelling van ...Lees meer »

  • Personeelsbeweging 1 juni - 1 juli - 1 oktober 2018 Lijst met vacant verklaarde betrekkingen In toepassing van artikel 28 van het DRP publiceren wij onze lijst met vacant verklaarde betrekkingen (wervingsambten), samen met een oproep tot de kandidaten. De vacantverklaring gebeurt op basis van d...Lees meer »