U bent hier: Home » Nieuws

Nieuws Basisschool 't Venneke

  • Gevaarlijke verkeerssituatie rondom de school! (18/04) Momenteel zijn er werken in de Guido Gezellestraat. Daardoor is onze ingang in de Vennestraat moeilijk bereikbaar. Als je normaal door deze straat wandelt, raden we aan even een andere route en/of poort af te spreken met je ouders. He...Lees meer »

  • Leervisie ZaLM! Maak kennis met de leervisie van GO! scholengroep Rivierenland ZaLM!

  • Bijna paasvakantie... (28/03) Vanaf zaterdag 31 maart mogen we weer allen genieten van de vakantie. Zelfs 2 weken lang!   En misschien komt de paashaas wel langs...  #Spannend

  • Tijdelijke aanstelling van doorlopende duur / TA TADD Oproep tot de kandidaten die een beroep wensen te doen op het recht op een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur. Stuur voor 15 juni het standaardformulier 'Aanvraag tot het verkrijgen van het recht op een tijdelijke aanstelling van ...Lees meer »

  • Personeelsbeweging 1 juni - 1 juli - 1 oktober 2018 Lijst met vacant verklaarde betrekkingen In toepassing van artikel 28 van het DRP publiceren wij onze lijst met vacant verklaarde betrekkingen (wervingsambten), samen met een oproep tot de kandidaten. De vacantverklaring gebeurt op basis van d...Lees meer »

  • Oudercontacten lagere school (21/03) Met de ouders van de leerlingen van de lagere school zullen we volgende week de huidige resultaten bespreken.  Kijk goed op welk tijdstip we jou verwachten... Het zou fijn zijn dat jullie allen op tijd komen, zodat we de tijdst...Lees meer »

  • Woensdag 14/03 = pedagogische studiedag De leerkrachten gaan die dag zelf aan de schoolbanken zitten, zodat ze weer wat slimmer worden...   Maar de leerlingen hebben dan geen school! :-) Uitslapen dus... Geniet er van!

  • Zeeklassen was al fijn! (06/03) Het derde en vierde leerjaar heeft veel plezier aan de zee... Zo zijn we gisteren al gaan gocarten en hebben we de Amandine bezocht! Vandaag verdeelden we de leerlingen in drie verschillende groepen. * Een bezoekje aan het stran...Lees meer »

  • Verkoop jij mee? (22/02) De jaarlijkse vlaaienslag is ten voordele van de GO-scholen te Willebroek. Onze leerlingen mogen vlaaien verkopen aan hun eigen gezin, buren, vrienden, ... Er is een ruime keuze, namelijk rijsttaart, suikervla, abrikoosvla, kersenvla,...Lees meer »

  • Koud, hé?! (20/02)   We zitten een beetje in een winterdipje   en het weerbericht voorspelt nog zeer koude dagen!   Dus we zullen extra hard werken,   zodat we het weer warm krijgen! Hihi... Enkele belangrijke data in de kom...Lees meer »