U bent hier: Home » Nieuws

Nieuws Basisschool 't Venneke

  • Sporters beleven meer... (24/09) Deze week doen we mee aan de Europese Week van de Sport. Dit valt steeds in september, tijdens 'De maand van de Sportclub'! Wat hebben we voor de leerlingen in petto? # Hebben ze een goede conditie? Dat mogen alle jongens en...Lees meer »

  • Goed op (de) weg... (17/09)    't Venneke doet ook mee!    Zo doen we een fietscontrole, zodat de    leerlingen veilig op de weg vertoeven.    We maken een 'levende' luchtfoto in de     vorm van ...Lees meer »

  • PERSBERICHT: GO! basisschool ’t Venneke werkt mee aan Europese verkeersweek Van 17 tot 21 september is het de week van de mobiliteit. Naar aanleiding van de Europese verkeersweek organiseert het schoolteam van GO! basisschool ’t Venneke in Willebroek allerlei acties in het kader van een verkeersveilig schoolbegin. ...Lees meer »

  • Al enkele belangrijke data in september... (27/08) De laatste vakantieweek is ingegaan... Staat je boekentas al klaar?!   Noteer deze data alvast in je agenda... * Maandag 03/09: Start van het nieuwe schooljaar Altijd spannend... Maar ons schoolteam zorgt voor een fijne eerste s...Lees meer »

  • Rosette op pensioen! (02/07) De vakantie startte alvast zeer zonnig...  Veel plezier allemaal! Wij namen dit schooljaar afscheid van Rosette. Onze poetsvrouw, en zo veel meer... Geniet van jouw pensioen, Rosette!