U bent hier: Home » Nieuws

Nieuws Basisschool 't Venneke

  • Gelukkig nieuwjaar! TWEEDUIZENDTWINTIG... Een nieuw jaar... We wensen jullie... 12 maanden gezondheid, 52 weken vol plezier en 366 dagen zonder zorgen. Jawel, 366 dagen... Want we zijn gestart  aan een schrikkeljaar!   Het te...Lees meer »

  • In 2020 blazen we je van je sokken! Fijne feesten en een mooi 2020! de voorzitter van de Raad van Bestuur, de heer Jo Roels de leden van de Raad van Bestuur de algemeen directeur, mevrouw Conny Romswinkel en de medewerkers van GO! scholengroep Rivierenland

  • Winterhappening (13/12) Koning Winter is bijna in het land! De jaarlijkse winterhappening van  't Venneke komt er dus weer aan... Brrrr! Ken je onze gezellige winterhappening nog niet? Je kan hier... * leuke, winterse spelletjes spelen... * ie...Lees meer »

  • Personeelsbeweging 1 januari 2020 Lijst met vacant verklaarde betrekkingen In toepassing van artikel 28 van het DRP publiceren wij onze lijst met vacant verklaarde betrekkingen (wervingsambten), samen met een oproep tot de kandidaten. De vacantverklaring gebeurt op basis van ...Lees meer »

  • Vacature: Onderhoudspersoneel GO! scholengroep Rivierenland is op zoek naar onderhoudspersoneel. U vindt de vacature hier.