U bent hier: Home » Nieuws

Nieuws Basisschool 't Venneke

  • Oudercontacten lagere school Met de ouders van de leerlingen van de lagere school zullen we volgende week de huidige resultaten bespreken.  Kijk goed op welk tijdstip we jou verwachten... Het zou fijn zijn dat jullie allen op tijd komen, zodat we de tijdst...Lees meer »

  • Selectieprocedure directeur GO! freinetschool Klim-Op De scholengroep wenst over te gaan tot de toelating tot de proeftijd van een directeur op uiterlijk 1 juli. Kandidaten dienen geldig te kandideren bij de scholengroep. Binnen de vastgelegde termijn en in overeenstemming met de wijze waarop d...Lees meer »

  • Selectieprocedure directeur GO! basisschool De Blokkendoos De scholengroep wenst over te gaan tot de toelating tot de proeftijd van een directeur op uiterlijk 1 juli. Kandidaten dienen geldig te kandideren bij de scholengroep. Binnen de vastgelegde termijn en in overeenstemming met de wijze waarop d...Lees meer »

  • Selectieprocedure directeur GO! basisschool Boom Park De scholengroep wenst over te gaan tot de toelating tot de proeftijd van een directeur op uiterlijk 1 juli. Kandidaten dienen geldig te kandideren bij de scholengroep. Binnen de vastgelegde termijn en in overeenstemming met de wijze waarop d...Lees meer »

  • Woensdag 14/03 = pedagogische studiedag De leerkrachten gaan die dag zelf aan de schoolbanken zitten, zodat ze weer wat slimmer worden...   Maar de leerlingen hebben dan geen school! :-) Uitslapen dus... Geniet er van!

  • Zeeklassen was al fijn! (06/03) Het derde en vierde leerjaar heeft veel plezier aan de zee... Zo zijn we gisteren al gaan gocarten en hebben we de Amandine bezocht! Vandaag verdeelden we de leerlingen in drie verschillende groepen. * Een bezoekje aan het stran...Lees meer »

  • NIEUW! OV4 type 9 in Niel en Bornem OV4 type 9

  • Verkoop jij mee? (22/02) De jaarlijkse vlaaienslag is ten voordele van de GO-scholen te Willebroek. Onze leerlingen mogen vlaaien verkopen aan hun eigen gezin, buren, vrienden, ... Er is een ruime keuze, namelijk rijsttaart, suikervla, abrikoosvla, kersenvla,...Lees meer »

  • Koud, hé?! (20/02)   We zitten een beetje in een winterdipje   en het weerbericht voorspelt nog zeer koude dagen!   Dus we zullen extra hard werken,   zodat we het weer warm krijgen! Hihi... Enkele belangrijke data in de kom...Lees meer »